sdfsdf

Ételed az életed

Az 2006. év végi élelmiszerbotrányok jelentősen befolyásolták a magyar lakosságot az élelmiszerkockázatok megítélése terén. Ugyanakkor a valódi kockázatok felismerésében, az egészséget veszélyeztető tényezők és az ezeket csökkentő pozitív élettani hatású élelmiszerek megítélésében számos tévhit és alulinformáltság jellemzi a lakosság nagy részét. Többek között ez derült ki a Szent István Egyetem és a Cognative Kft. közös felméréséből.

  - Milyen egészséget veszélyeztető tényezőktől tart a magyar lakosság a 2006. év végi élelmiszerbotrányok után?

Taxonomy upgrade extras:

Megkezdődött a felsőfokú lovas-tanár képzés

 

FEHÉR KÁROLY

témavezető

Dr. Molnár József a gödöllői Szent István Egyetem rektora és Farkas Sándor a Magyar Lovas Szövetség elnöke az elmúlt év márciusában együttműködési megállapodást írt alá a felsőfokú szakirányú lovas-továbbképzés indítására.

Egy év sem telt el és február 12-én megkezdődött a másoddiplomát adó „Lovas-tanár és Szervező" képzés első féléve.

Az oktatás kezdeményezői annak idején csak remélhették, hogy egy „piacképes" oktatási formát, lovas szakot hirdettek meg és indítanak útjára.

Taxonomy upgrade extras: