A gazdasági és közlekedési miniszter köszönő levele

 

Kóka János gazdasági és közlekedési miniszter dr. Molnár József rektornak írt, március 21-i keltezésű levelében köszönte meg a SZIE közreműködését, munkatársainak és hallgatóinak hozzájárulását a napenergia hasznosítását célzó rétsági beruházás március 9-i bejelentéséhez az új gödöllői forrásközpontban, majd a következőképpen folytatta sorait.

„A megújult épületrész, a kialakított informatikai hálózat hűen tükrözi az egyetem elkötelezettségét meglévő és rendkívül ígéretes fejlesztési koncepciója mellett. Örömmel tapasztaltam, hogy e komoly hagyományokkal bíró oktatási intézmény képes és hajlandó felvenni a versenyt a jelen és a jövő kihívásaival, és ezt egy megalapozott stratégia mentén, tehetséges fiatal szakemberek bevonásával és a legmodernebb technológiákat rendelkezésre bocsátani képes piaci szereplőkkel együttműködve teszi. Mindeközben pedig nem feledkezik meg arról sem, hogy az intellektuális és infrastrukturális háttér csak az egyik tényezője a hatékony egyetemi munkának, hiszen a frissen átadott tanulmányi terek közösségi térként is kitűnően használhatók, a forrásközpontban és a kollégiumi épületekben minden feltétel adott a jó, otthonos légkör kialakításához. A megújuló energiaforrások ügye melletti kiállás további közös pont az Ön egyeteme és az általam vezetett tárca között.

Engedje meg tehát, hogy még egyszer megköszönjem szíves együttműködésüket. Őszintén remélem, hogy az esemény keltette sajtófigyelem hosszabb távon is az egyetem hasznára válhat."

 

Taxonomy upgrade extras: