Majom a ketrecben

A Gödöllői Fiatal Művészek Egyesülete és az Argumentum Egyetemi Színpad 2007. március 18-án, 19-én, 21-én és 22-én 19 órai kezdettel a Szent István Egyetem Színháztermében bemutatja a Majom a ketrecben c. zenés drámát Ákos dalokkal.

„Neve Fidél Attila. Már a nevében is kódolva van a sorsa. Pszichológusként dolgozik. Ez a hely, ahol él. Itt zajlik az élete. Szép felesége, és 12 éves fia van. 32 éves, és ezen a napon egy véletlen balesetben elveszíti gyermekét. Ezt ő még nem tudja, de bizonyos értelemben már most elveszítette. Ez nem volt mindig így. Korábban eszelősen boldog volt. A családjával volt boldog. Ma már kevésbé nyitott erre." A történet részeként 18 Ákos dal hangzik el élő zenekari kísérettel (Hello, Keresem az utam, Ölelj meg újra, Láss bennem mást, Altató, Valami véget ért, Csak te vagy stb.).

Zenei rendező: Lencsés Balázs.

A fiú szobája, a Harcosok klubja, a Tágra zárt szemek, a Las Vegas, végállomás, az Amerikai szépség, A boldogságtól ordítani tudnék és a Hatodik érzék című filmek fel-használásával írta és rendezte Horváth Zoltán. Belépőjegy: 1200 Ft. Jegyek kaphatók a SZIE Diákcentrumban, és a Petőfi Sándor Művelődési Központban. Jegyinformáció: tel: 06/30-9926-713, e-mail: gofme@freemail.hu; www.gofme.hu

Taxonomy upgrade extras: