Címlapunkról: nyitás előtt a forrásközpont

A SZIE vezetése nevében dr. Guth László egyetemi főtitkár köszönte meg a pályázatot bonyolítók, a tervezők és a kivitelezők munkáját a gödöllői kampuszon létesült forrásközpont február 2-i műszaki átadásán.

A SZIE valamennyi kampuszát érintő, az Informatikai Hivatal által koordinált Humán Erőforrás-fejlesztési Program keretében elnyert pályázat fejlesztései az Állatorvos-tudományi Karon, a jászberényi Általános Bölcsészettudományi karon és az Ybl Miklós Építéstudományi Karon már a múlt évben megvalósultak.

A beruházás Gödöllőre eső része kétezer négyzetméteren újította fel a központi épület alagsorát, elsősorban annak érdekében, hogy a hallgatók szabadidejükben, felkészülésük és ismeretszerzésük során is igénybe tudják venni a korszerű informatikai szolgáltatásokat.

A felújított szárny várhatóan márciusi üzembe helyezésével újra átjárható lesz az épület. A hallgatói önkormányzatok is a forrásközpontba költöznek, a hallgatók nap, mint nap rutinszerűen találkozhatnak képviselőikkel. Itt működik majd a másoló- és a karrierközpont, valamint a kávézó és az érmés ruhatár.

A projekttel kapcsolatos weboldal: http://www.szie.hu/hefop

Taxonomy upgrade extras: