Oklevél átadás a kollégiumban

 

 Oklevél átadó ünnepséggel zárult február 15-én a gödöllői kollégiumban a Regionális Operatív Program támogatásával másodszor meghirdetett képzés a SZIE hallgatói számára.

  A Pest Megyei Vállalkozás-fejlesztési Alapítvány a Központi régió szellemi potenciáljának erősítése a friss diplomások munkaerő-piaci beilleszkedését segítő programokkal, szolgáltatásokkal című képzése aktuális vállalkozói alapismereteket, gazdasági, piaci, üzleti, pénzügyi és projekttervezési ismereteket nyújtott a hallgatóknak. Mindazoknak, akik már a diplomaszerzés előtt tisztában vannak azzal, hogy nincs befejezett tudás, hogy az élethosszig tartó tanulás párhuzamosan is gyakorolható az iskolarendszerű oktatással.

   Dr. Bujáki Gábor kollégiumi főigazgató a PMVA igazgatójaként adta át az okleveleket, s a tőle megszokott módon az értékelés sem maradt el. A két kurzus rendszeres látogatóinak a 87,5 illetve 85,2 százaléka vizsgázott. A hallgatók a legjobb előadónak dr. Káposzta Józsefet és dr. Berendi Pált tartották.

  Az oklevéllel kreditet nem, de kenyeret lehet keresni - a társadalmunkban még nem eléggé elterjedt öngondoskodási készség egyik bizonyítékaként.

  A hallgatók által is igénybe vehető képzések a II. félévben is folytatódnak; érdemes figyelni a www.pmva.hu honlapot. A PMVA egyébként új helyre, a SZIE területére, az F épületbe költözött.

Balázs Gusztáv felvételei

Taxonomy upgrade extras: