Jó hangulatban készült el a Kari-kolbász
Október 28-31. között 15. alkalommal rendezték meg a Csabai Kolbászfesztivált, amelyen a Szent István Egyetem Gazdasági, Agrár és Egészségtudományi Kara az idén harmadjára vett részt.
Ezt az egyedülálló gasztrokulturális élményt három kulcsszóval lehet leírni: remek zene, remek pálinka és remek ételek.
A Mokry-sátorban – ahol az ötfős csapatunk (Győri Erika, Könyves János, Szabóné Bohus Márta, Tóth János, Ujlaki Mária) helyet kapott – a Silver zenekar húzta a talpalávalót.
A fergeteges hangulatot tetézte a jó Békési pálinka elfogyasztása, ami elég volt ahhoz, hogy a megkapott 10 kilogramm húsból rövid időn belül ízletes csabai kolbász készüljön.
Az elkészült étket neves zsűri értékelte köztük a mindenki által kedvelt Bodrogi Gyuszi bácsival. A közel 500 csapat közül sajnos nem kerültünk a díjazottak közé, de egy felejthetetlen napot töltöttünk együtt.
Jövőre együtt ugyanitt!
Szabóné Bohus Márta