Diplomaátadó ünnepély

A Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar diplomaátadó ünnepségét június 11-én tartották Gödöllőn. Az eseményen részt vett dr. Solti László rektor, az MTA r. tagja, továbbá a társkarok és partner intézmények képviselői. A diplomájukat átvevőket Zászlós Tibor, a Mezőfalvai Zrt. vezérigazgatója köszöntötte, majd dr. Villányi László dékán mondott ünnepi beszédet. A végzős hallgatóktól Kósik Lajos, a végzős hallgatók nevében Treutz Ágnes búcsúzott.

A kar tanácsának javaslatára a Szent István Egyetem rektora egyetemi docenseket nevezett ki a kar intézeteiben. A kinevezéseket dr. Solti László és dr. Villányi László adta át dr. Gyenge Balázsnak (Marketing Intézet), ifj. dr. Lőkös Lászlónak (Közgazdaságtudományi és Módszertani Intézet, Naárné dr. Tóth Zsuzsannának (Közgazdaságtudományi és Módszertani Intézet), dr. Nagy Henriettának (Regionális Gazdaságtani és Vidékfejlesztési Intézet), dr. Nagy Mártának (Pályatervezési és Tanárképző Intézet), Nagyné dr. Pércsi Kingának (Regionális Gazdaságtani és Vidékfejlesztési Intézet), dr. Ritter Krisztiánnak (Regionális Gazdaságtani és Vidékfejlesztési Intézet), dr. Rudnák Ildikónak (Társadalomtudományi Intézet), Szigetváriné dr. Járási Évának (Közgazdaságtudományi és Módszertani Intézet), dr. Szira Zoltánnak (Gazdasági Jogi és Közigazgatási Intézet) és dr. Villányi Juditnak (Közgazdaságtudományi és Módszertani Intézet).

Címzetes egyetemi docensi elismerő címben részesült Mészárosné Mácsár Zsuzsanna, a Közép-Magyarországi Agrár-szakképző Központ, Varga Márton Kertészeti és Földmérési Szakképző Iskola, Kollégium és VM Gyakorlóiskola igazgatója, dr. Lelkes Lajos, a Mezőgazda Kiadó Kft. ügyvezető igazgatója, dr. Molnos Dániel, a Regionális Fejlesztési Vállalat vezérigazgató-helyettese, a Magyar Biztosítók Szövetségének főtitkára és Szendrei Tibor Csaba, a Külügyminisztérium főosztályvezetője.

Kiemelkedő hallgatói tevékenységért Dékáni Elismerő Oklevélben részesült Kollár Kitti PhD hallgató (Regionális Gazdaságtani és Vidékfejlesztési Intézet), Goda Pál PhD hallgató (Regionális Gazdaságtani és Vidékfejlesztési Intézet) és Liszkay Péter hallgató (Társadalomtudományi Intézet).

A kar Pro Fakultate Emlékérmet adományozott dr. Tömpe Ferencnek, a Közgazdaságtudományi és Módszertani Intézet tanszékvezető egyetemi docensének a kar érdekében kifejtett kiemelkedő tevékenységéért.

A kar dékánja Kitüntető Oklevelet adományozott a Gödöllői Református Líceumnak, a Napi Gazdaság Kft-nek, a Bonafarm Zrt-nek és a K&H Banknak.

A kar hallgatói kiemelkedő oktatói teljesítményéért a 2010/2011 tanév Legjobb Oktatója Díjat Naárné dr. Tóth Zsuzsanna egyetemi docensnek ítélték oda.

A fogadalomtétel után közel ötszáz szakember vette át oklevelét.