Baglyokat Gólyáktól?

BELME ILDIKÓ

könyvtáros

 Augusztus utolsó napjaiban sem tétlenkedett a Gödöllői Tudományos Könyvtár. Bár az átalakítások még javában folytak, a könyvtárosok lelkesen készültek az elsőévesek fogadására.

Az immár hagyománnyá váló gólyasétát nemcsak a központi könyvtár területén tették meg a gólyacsapatok, hanem ellátogattak néhány intézeti, tanszéki könyvtárba is. A programot folyamatosan fejlesztik, és az egyes szakokhoz igazítják a könyvtári terek bemutatását - tervezik a szervező könyvtárosok.

Ismét nagy sikert aratott a bejáratnál látható OTDT Bagoly-gyűjtemény. Többen jelezték, hogy szívesen adományoznának saját tulajdonú baglyaikból, ezért a könyvtár meghirdeti a „Baglyokat Gólyáktól" akcióját... A részletekről egyelőre csak annyit, hogy nem csak gólyáknak szól... (ellenben KERESD A LOGÓT! játékunkkal). Az akció ideje alatt mindenkitől szívesen fogadjuk a tudás, a tudomány és a bölcsesség szimbólumát jelentő baglyokat. Cserébe az adományozók választhatnak az állományból kivont könyveinkből, még azok árusítása előtt. Az időpontot a későbbiekben tesszük közzé. Tehát keresd a logót után, keresd a baglyot következik...

Köszönjük a Gólyáknak, hogy velünk tartottak rövid bemutatkozó sétánkon!