Rögbimérleg 2011/2012

Idén a Gödöllői Ördögök Rögbi SE mindent egy lapra, egy cél érdekében tett fel. Mindegyik bajnokságban, ahol elindultak, az aranyérem az egyetlen elfogadható eredmény.

A fiúk három bajnokságban indultak, míg a lányok kettőben.

Ez már megér egy dicséretet, mivel az eddigi öt év során erre nem volt példa. Így csapatunk jelenleg 5 bajnokságban teszi tiszteletét!

 DÉMONOK

A Démonok a Touch bajnokságból a II. helyezést hozták el és arra a döntésre jutottak, hogy szinttel feljebb lépnek és a kontakt felé orientálódnak. A lányok már részt vettek az első fordulóban, november 9-én, Székesfehérváron, ahol nagyon szépen teljesítettek öt csapat ellen, és mindenhonnan csak dicséretet kaptak. Tavasszal a Démonokra rengeteg mérkőzés vár, ezért a téli felkészülés során a kondíció megszerzése a fő, amit egyfajta rögbi  crossfit-el fognak elérni. Másodlagos cél a létszám növelése, tehát várnak minden érdeklődőt.

Fehérvári dicséret: „A Fehérvár Rugby Clubnak szintén meglepetést okozott egy kezdő csapat, a Gödöllői Démonok. A touch rögbiben már régóta jeleskedő hölgyek szép, félpályás célt vittek a többszörös magyar bajnokcsapatnak, ám végül a tapasztalat bizonyult döntőnek, a Démonok vereségével ért véget a második félidő.”

A démonok edzése (télen)

Kedd: 18:30 – 20:00, csütörtök: 17:30 – 19:00, Premontrei Gimnázium tornacsarnok

A képen láthatók: Bálint Jeannette, Dajka Zita, Kondrát Sára, Kókai Brigitta, Bagyin Boglárka, Pósa Patrícia, Horváth Vivien, Alul: Éles Eszter, Novák Edina Edző: Juhász I. Márton

 ÖRDÖGÖK

A fiúk a szezonban 3 bajnokságba neveztek: NBII (XV Rögbi), MEFRB, 7's

A 7's Cup csak májusban kezdődik, de addig is a fiúknak nagyon jó alap a két bajnokság.

 NB II:

A Gödöllői Ördögök rögbi csapata a 2011/2012. évben újfent nekivágott a Magyar Nemzeti Rögbi Bajnokság másodosztályának. Idén öt csapat nevezett: Gyöngyösi Farkasok, Szegedi Gorillák (EHÖK), Gyulai Várvédők, Ceglédi Kék Nefelejcsek, Gödöllői Ördögök. Az 2011/2012-es bajnoki évad tornarendszerben működik. Mindkét szezonban mindegyik csapat rendez egy tornát, ahol egyenes kiesési vagy körmérkőzésekkel játszanak egymással. Így a végén kialakul egy sorrend, ami alapján pontokat kapnak a rögbis gárdák.