Mikulásnapi Adománygyűjtés a Nefelejcs Napközinek


 

Ahogy közeledik a szeretet ünnepe, még nagyobb hangsúlyt kap az adakozás, a rászorultak megsegítése. Erre teremtett lehetőséget az AIESEC egyetemünkön működő szervezete. Két héten keresztül segíthettek az önzetlen hallgatók adományokat nyújtani a Gödöllői Nefelejcs Napközi Otthon számára.

Az AIESEC országos kezdeményezése több magyarországi felsőoktatási intézményben is megvalósult. A Szent István Egyetemen működő AIESEC a Nefelejcs Napközi Otthont választotta ki a nemes célra. Az adományozás előkészítése a napközi felkeresésével kezdődött, majd a rendezvény népszerűsítéséhez a Szent István Egyetem hallgatói önkéntes csoportját hívták segítségül. A felajánlott ajándékokat az adományozók egy erre az alkalomra exkluzívan díszített dobozban helyezhették el, amelyet a gépészaulában találhattak meg. A napközi otthon dolgozóival előzetesen egyeztetve a következő ajándékokat adhatták le az önkéntesek: papírt, írószereket, társasjátékokat, készségfejlesztő játékokat, kifestőket, és plüss játékokat.

Az adománygyűjtés a hallgatók aktivitása miatt rendkívül eredményesen zárult. Nemcsak az egyetemen tanulók, hanem az intézmény dolgozói is hozzájárultak az eredményességhez. Minden várakozást felülmúló mennyiséget kaptak a gondozottak, amit a Mikulás ünnepség keretén belül vehettek át. Ráadásul a szervezők kis műsorral is kedveskedtek az otthon lakóinak.

Ezúton is nagyon szépen köszönjük a mindennemű támogatást, segítséget a Nefelejcs Napközi lakói nevében.

Üdvözlettel:

Az AIESEC csapata