Különdíjeső a tagozatnyertes Sinkó Edinának

 

A TANTÁRGYPEDAGÓGIAI ÉS OKTATÁSTECHNOLÓGIAI SZEKCIÓT a Debreceni Egyetem tudományegyetemi karai rendezték meg április 2-4-ig.

  Egyetemünkről az ANYANYELVI NEVELÉS TAGOZATON 3. lett Kiss Viktória (ABK) Az írástanítás művészete a Waldorf alsó tagozatán, a formarajztól a betűk írásáig című dolgozatával.

  A SAJÁTOS NEVELÉSI IGÉNYEK PEDAGÓGIÁJA TAGOZAT versenyét Sinkó Edina (ABK) nyerte Az epilepsziával kapcsolatos ismeretek a felsőoktatásban segítő szakmát tanulók körében című munkájával. Sinkó Edina kapta a Magyary Zoltán Felsőoktatási Közalapítvány valamint a Pro Scientia Aranyérmesek Társasága különdíját, továbbá elnyerte a Mindentudás Egyetem és az OTDT „Prezentációs Díjáért" folytatott konferenciájára szóló delegálást.

*

  A PEDAGÓGIAI, PSZICHOLÓGIAI, KÖZMŰVELŐDÉSI ÉS KÖNYVTÁRTUDOMÁNYI SZEKCIÓ versenyét április 2-4-ig rendezték meg a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen. A PEDAGÓGIA ALSZEKCIÓBAN különdíjat nyert Miklós Attila (MKK) Környezeti szemlélet vizsgálata a magyar felsőoktatásban című dolgozatával.

 A FIZIKA, FÖLDTUDOMÁNYOK ÉS MATEMATIKA SZEKCIÓ konferenciáját április 4-6-ig a Szegedi Tudományegyetem Természettudományi Karán rendezték meg.

  A TÉRINFORMATIKA TAGOZAT 2. díját Bakos Károly (MKK) nyerte a Távérzékelt adatok hibrid döntési-fa alapú osztályozása című dolgozatával. Témavezető Dr. Kristóf Dániel.

*

  A MŰSZAKI SZEKCIÓT a Széchenyi István Egyetemen rendezték április 2-4-ig.

   ELEKTRONIKAI ÉS SZÁMÍTÁSTECHNIKAI ESZKÖZÖK TAGOZAT

   2. Répászky István Lipót (GÉK) Nagyfelbontású szekvenciális képalkotás Témavezető: Dr. Szabó József  egyetemi adjunktus,  Dr. Hentz Károly múzeumigazgató    

 

  ÉPÍTÉSZETTÖRTÉNET TAGOZAT

   Könyvjutalom: Szabó Krisztián - Máté Tamás (YMÉK) Mit hagyott ránk a múlt avagy a Komáromi Bencés Rendház rekonstrukciója Témavezető: Szalay György egyetemi adjunktus

 

  MŰSZAKI MECHANIKA, MÉRNÖKI SZERKEZETEK TAGOZAT

   3. Fekete Gusztáv (GÉK) Kísérleti módszerek a térdizület mechanikai modelljének számításához Témavezető: Dr. M. Csizmadia Béla egyetemi tanár, Katona Gábor egyetemi tanársegéd

Taxonomy upgrade extras: