TÉT találkozó Ceske Budejovicében

 

A SZIE GTK delegációja (dr. Villányi László egyetemi tanár, dékán, dr. Szabó Lajos egyetemi tanár, koordinátor és dr. Zsarnóczai J. Sándor egyetemi docens, tudományos és technológiai menedzser) márciusban a Dél-Csehországi Egyetem Közgazdaságtudományi Karára látogatott. A felek megtartották első konzultatív találkozójukat az EU finanszírozás lehetséges hatásai Csehországban és Magyarországon (2007-2008-ban) témáról.

Mivel a múlt évben a meglátogatott egyetem Mezőgazdaság-tudományi Karából kivált a Közgazdasági Szekció és karrá alakult, időszerűvé vált új szerződés megkötése is. (Az eredeti szerződés 2002-ben született, melyet az MKK részéről dr. Dimény Judit egyetemi tanár, dékán, a GTK­ részéről dr. Molnár József egyetemi tanár, dékán látott el kézjegyével).

A karok közötti új szerződést Gödöllő részéről dr. Villányi László, a vendéglátók képviseletében dr. Magdalena Hrabankova dékán írta alá.

Az egyetemek karai közötti együttműködés érinti az oktatói-kutatói és a hallgatói cserét, publikációk cseréjét, kölcsönös meghívást egymás nemzeti és nemzetközi rendezvényeire és kulturális delegációk cseréjét.

Taxonomy upgrade extras: