Gazdagítsuk együtt a honlap tartalmát!

Megújult egyetemi honlap fogadja január 25-én „üzemkezdettől" a www.szie.hu  webcímre látogatók sokaságát.

 

  A változás előzményei hosszabb időre nyúlnak vissza. A 2007-ben jóváhagyott Rektori Program végrehajtásának részeként a Szent István Egyetem Szenátusa 2008 december 3-án fogadta el az Egyetem PR és kommunikációs koncepcióját, amely az egyetemi portál korszerűsítését is célul tűzte ki.

 

  A munka 2009 második felében vett nagyobb lendületet. A honlap grafikai és tartalmi megújítása egyaránt napirendre került, s az Egyetem vezetése megfogalmazta azt az elvárást, hogy a korszerűbb honlap már a 2010. évi felvételi kampány hatékonyságát is fokozza.

 

  Az új honlap dinamikusabb, s a korábbinál is színesebb, tartalmi fejlesztése pedig folyamatosan zajlik. Az új struktúra az egyetemi PR bizottság cselekvő közreműködésével formálódott. A munka 2010-ben ért a hajrájához. Az esztendő első munkanapján, január 4-én is ülésezett a bizottság, melynek értekezletén részt vett dr. Solti László rektor.

 

  Az előkészítő munka során felmerülő és még nyitva hagyott kérdéseket január 4-én és 20-án Soósné dr. Tóth Zsuzsanna egyetemi főtitkár vezetésével tartott értekezleteken határozatokkal zárta le a PR bizottság, melyben egyhangúlag támogatta az új honlap elindítását.

 

  Az új honlap a debütálásától eltelt rövid idő alatt is számos finomításon esett át. A jövőben is minden karról, minden szervezeti egységtől, valamennyi egyetemi polgártól várja a PR bizottság a konstruktív észrevételeket, elsősorban immár a tartalmi fejlesztésre, gazdagításra vonatkozóan.