Celeb Kemping az EFOTT-on

GRÉCZI PIROSKA

SZIE GTK-HÖK tag

LANKÓ ANITA

SZIE GTK-HÖK tag, SZIENN.hu főszerkesztő

A Szent István Egyetem Gazdaság- és Társadalomtudományi Karának Hallgatói Önkormányzata (GTK-HÖK) négy napon át "vadászott" közéleti személyiségekre. Nyolc hallgató, Frankó Réka, Gréczi Piroska, Kósik Lajos, Lankó Anita, Liszkay Péter, Nagy Dániel, Vincze Tímea, Vodicska Zsófia és Sziráki Dániel EFOTT- kapcsolattartó vett részt a munkálatokban.

A Szent István Egyetemnek igen széles réteget sikerült megszólaltatnia, celebei között a szakmában kiemelkedő nagy színészek, művészek, zenészek, sportolók, TV-s és rádiós műsorvezetők egyaránt megtalálhatók.

A diákok első körben a Gödöllőhöz kötődő közismert személyeket kérték fel a videókhoz. Ezután mozgósították személyes kapcsolataikat, melyeket a gödöllői Egyetemi Kollégiumi Alapítvány által szervezett kulturális események kapcsán szereztek. Hiszen ebben a versenyben nagy könnyebbséget jelentett, hogy az egyetem diákjai szervezett formában rendszeresen látogatják a fővárosi színházak, koncerttermek és a Magyar Állami Operaház előadásait, ami miatt sok művésszel, színház- és fesztiváligazgatóval több éves közös múlt köti össze őket, és ismerősként fogadta sok előadóművész is a diákokat, akik közül többen már a Szent István Egyetemen is felléptek. Az általános tapasztalat az volt, hogy a közéleti személyiségek rendkívül készségesek, kedvesek, és úgy tűnt, nagy örömmel fogadták a felkérést. Sőt, sokan segítséget is nyújtottak, hogy még több hírességhez eljuthassanak a hallgatók.

Ebből is látszik, hogy a neves személyiségek felkutatása, valamint felkérése egy ilyen típusú versenyben való részvételhez egy fiataloknak szervezett, országos rendezvény kapcsán egyáltalán nem okozott nehézséget. Gondot csak a földrajzi távolság jelentett, hiszen roppant rövid idő állt rendelkezésre a megbeszélt találkozók helyszíneinek elérésére. Itt kell megjegyezni, hogy nagyban megkönnyítette munkájukat az elfoglalt művészek, közéleti emberek rugalmassága e tekintetben.

A Szent István Egyetem csapata ezúton is szeretne köszönetet mondani a hírességeknek a szívélyes segítségért!

Akik a SZIE színeiben vesznek részt az orfűi EFOTT-on: Balázs Marcsi, Baló Júlia, Bán Teodóra, Barbinek Péter, Berkes Gabriella, Bíró Ica, Bódi Barbara, Brasch Bence, Czippán Anett, Csonka András, Csuha Lajos, Csűrös Karola, Détár Enikő, Dévényi Tibor, Egri Márta, Erdőhegyi Brigitta, Eszenyi Enikő, Falusi Mariann, Faragó András, Fehér Anna, Fekete Pákó, Fésűs Nelly, Fesztbum Béla, Für Anikó, Gaál Noémi, Galán Géza, Galkó Balázs, Garas Dezső, Gergely Róbert, Gyukin Milován, Háda János, Hegyi Barbara, Herrer Sára, Janicsák István, Janza Kata, Joshi Bharat, Kalocsai Zsuzsa, Kamondi Zoltán, Kardos Eszter, Kékkovács Mara, Kocsis Judit, Kulka János, Lang Györgyi, Lengyel Tamás, Magony Szilvia, Majsai Gábor, Malek Andrea, Mertz Tibor, Molnár Anikó, Müller Péter Sziámi, Nagy Adrienn, Némedi Mari, Németh Géza, Nyári Zoltán, Nyári Károly, Ördög Nóra, Papp Gergely, Pécsi Ildikó, Peller Károly, Péter Petra, Pintér Tibor, Rába Timea, Schell Judit, Schmied Zoltán, Seszták Szabolcs, Szabó P. Szilveszter, Szacsvay László, Szervét Tibor, Szombathy Gyula, Szűcs Lajos, Ungár Anikó, Vágó István, Vágvölgyi B. András, Vándor Éva, Vári Éva, Vitray Tamás, Vörös Edit, Zola és Joey (Retro Scool Band)

A videókat megtekinthetitek: http://celeb.efott.hu –n.

 

*

(Mi is a Celeb Kemping?

Egy játék, melynek során az egyes felsőoktatási intézmények az EFOTT idejére hírességeket szerezhetnek meg. A megszerzett celebek a fesztivál egy részét az őt megnyerő csapattal töltik.

A május 30-ig legtöbb celebet megszerző intézmény 30 ingyenes bérletet kap az EFOTT-ra.

Hogyan szerezhettek egy sztárt?

Egyszerűen. Vegyétek fel videóra, amint az általatok kiválasztott celebek (egyenként) kijelentik, hogy ők a Ti intézményetek színeiben fognak részt venni a fesztiválon. Az elkészült felvételeket töltsétek fel a celeb.efott.hu weboldalra. A feltöltésben az EFOTT helyi kapcsolattartói segítenek!)

Forrás: http://celeb.efott.hu/